fbpx

Nunta de Argint – Doina si Viorel

by FotoTime
1000 views
Nunta de argint - fotograf nunta - FotoTime

Nunta de Argint – Doina si Viorel

Fiecare căsnicie care trece testul timpului, așa cum este căsnicia Doinei si Viorel, care merită să fie celebrată, în compania celor dragi. Aniversarea pragului de 25 de ani de căsnicie este un moment important, care marchează un sfert de veac petrecut impreună.

Sărbătorirea nunții de argint s-a făcut într-un cerc mult mai restrâns decât o nuntă obișnuită. Au fost prezenți familia și nașii, iar celebrarea a avut loc într-un restaurant elegant, Grădina Vlahiia din Snagov.

Nunta de argint poate a fost marcată și printr-o slujbă la biserică, însă nu este supusă aceleiași ceremonii ca a unei nunți clasice. Aceasta a fost mai degrabă sub forma unei slujbe de mulțumire adusă lui Dumnezeu, Doina și Viorel poartă costumele tradiționale de nuntă.

Nunta de argint este unul dintre cele mai importante momente din viața unui cuplu căsătorit și un prilej foarte bun pentru ca cei doi să își reîmprospăteze relația, să își amintească de clipele frumoase care i-au unit și să se bucure de succesul mariajului lor, alături de copii, familie și prieteni.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI:

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Sunt de acord Citeste mai mult