Felicitari

Ai facut primul pas catre amintirile tale!


Cererea ta a fost trimisa cu succes! Voi raspunde in curand! (maxim 24h)

 

Ce spun mirii despre noi?

 • "Minunat este diminutiv!  Multumim din suflet pentru tot. Sunteți niste oameni de exceptie si niste profesionisti desavarsiti, sa fiti convinsi ca sunteti amanetati pentru urmatoarele evenimente! Sunt momente si clipe din viata care merita surpinse. Un gest, o expresie, un context. Cand privim fotografiile, ne aducem aminte aproape perfect, nostalgic, sirul evenimentelor care au inconjurat momentul surprins. Atunci cand faci un lucru cu pasiune, se vede imediat in rezultatul muncii. Si cand este vorba de fotografie, este clar si vizibil pentru toata lumea cine are talent si idei originale pentru instantanee foto.  V-am simtit ca fiind parte din marea noastra familie la nunta si a fost o placere sa va avem langa noi! Va pupam și recomand cu drag!"
  Claudia
  Claudia
 • Claudiu, mai mult decat un fotograf! Un om creativ, plin de viata, super implicat...pe scurt, un om talentat care isi urmeaza pasiunea. Iar noi, am beneficiat de sedinte foto memoriabile, consultanta & sfaturi, amintiri pretioase si niste albume impecabile. Daca va doriti o experienta minunata, impecabila si de suflet, Claudiu va "da suflet" amintirilor voastre:) Recomandam cu drag si experienta video de la Cinematico! Claudiu & Oana, suntem super norocoasi pentru ca v-am cunoscut si pentru ca am lucrat, mai bine zis distrat  impreuna!
  Irina
  Irina
 • Intotdeauna in cautarea cadrului perfect, pasionati, profi, deschisi, mereu cu zambetul pe buze, plini de viata...si lista poate continua. Atat de bine ne-am simtit in compania lor incat parca am mai face nunta o data! 😍 Bogdan Cucu
  Bogan
  Bogan

Sfaturi utile