fbpx

Intrebari frecvente

by FT Admin
Intrebari frecvente

Intrebari frecvente in alegerea fotografului de nunta.

De-a lungul anilor, am întâlnit multi miri, am avut multe discutii înainte de nunta cu multe cupluri și am răspuns la întrebări cu privire la serviciile pe care le ofer.

Fiecare tânăr caută o experiență unică și un stil de fotografie pentru nunta lor, dar unele întrebări au fost puse din nou și din nou, așa că am facut o listă cu întrebări frecvente și răspunsuri

Unde locuiesti si cât de departe te poti deplasa?

Locuiesc in Bucuresti, dar merg cu drag in orice colțișor al tării…chiar putem trece granița. Costurile legat de trasport si cazare vor fi suportate de voi.

Toate fotografiile vor fi editate?

Sigur ca da! Fiecare fotografie pe care o primiti va fi editata individual (ex. editarea contrastului, balansului de alb si luminozitatii) desigur in viziunea mea. Fotografiilor incluse in album li se vor aplica corectii suplimentare, daca este cazul.

Oferiti si servicii video?

Sunt doar fotograf de nunta. Pentru filmare de nunta recomand Cinematico.ro . Nu stiu daca stii, insa eu impreuna cu Oana suntem o echipa atat profesional cat si personal, (suntem casatoriti si am trecut si noi prin emotiile nuntii, acum 5 ani). O astfel de colaborare intre fotograf și videograf aduce avantaje de ambele părți.

Daca vom avea cununia civila intr-o alta zi, veti fi prezent si atunci?

Prezenta mea la oficierea starii civile intr-o alta zi decat cea a nuntii este posibila, cu mentiunea ca acest serviciu se trateaza independent de marele eveniment. Pentru detalii suplimentare va rog sa solicitati oferta.

Pot fi predate si fotografii alb-negru?

Toate fotografiile vor fi predate color, dar dupa caz o sa primiti o selectie de fotografii si alb negru.

In cat timp vor fi livrate fotografiile?

Toate materialele, atat fotografiile in format digital cat si albumul foto le veti primi in maxim 60 de zile lucratoare de la data evenimentului.

Cate fotografii vom primi?

Numarul fotografiilor livrate difera in functie de tipul evenimentului, dinamica acestuia, numarul de invitati,etc. In general la o nunta cu 150 de invitati predau minim 700 de fotografii iar la un botez minim 500, desigur poate diferi in functie de fiecare eveniment in parte.

Cate fotografii vor fi in album?

Numarul fotografiilor incluse in album difera in functie modelul de albume, insa in general pentru un album recomand sa selectati 70 de fotografii.

Cum va arata albumul?

Albumul va avea un design curat, aerisit, astfel incat fotografiile sa fie cat mai mari in pagina, (vezi exemplu)

Care este procesul de creare a albumului?

Selectarea, se face foarte usor din galeria dumneavoastra privata, trebuie doar sa dati click pe inimioara din coltul dreapta sus al fotografiilor pe care le doriti in album. Pentru un album, recomand sa selectati 70 de fotografii

Dupa predarea fotografiilor in format digital, dumneavoastra veti alege fotografiile pentru album in maxim 10 zile lucratoare.

Dupa ce ati facut selectia, in termen de cel mult 10 de zile lucratoare veti primi albumul.

Vom primi si fisierele brute, in format RAW?

Fisierele brute, needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare sau predare. Daca doriti neaparat sa primiti si fotografiile brute, in format RAW, este posibil contra unei sume de 350 euro.

Ce se întâmplă dacă vă îmbolnăviți sau vă lovește un autobuz?

Din fericire nu am fost niciodată la spital și nu am avut niciodată ceva mai rău decât răceala, dar niciun fotograf nu poate garanta că va fi în formă, sănătos sau chiar viu în ziua nunții tale!

Am două plase de siguranță pentru tine.

În primul rând am o relație grozavă cu câțiva fotografi de nunta din Bucuresti, care ar putea să mă completeze pe mine. Am încredere totală in ei.

Dar ce se întâmplă dacă ei sunt deja ocupați?

În primul rând, voi găsi un fotograf pentru voi – voi veți fi destul de ocupați cu pregatirile finale de nuntă.

Dacă aș fi fost atât de rău incât nu pot da un telefon, aș face ceva ce nici un alt fotograf nu ar face vreodată.

Aș plăti jumătate din suma pentru orice fotograf înlocuitor pe care l-ați ales.

Acest lucru înlatură toate riscurile pentru tine, pentru că știi că orice se va întâmpla vei avea disponibil fotograful de nuntă.

Dacă aveți întrebări care totuși nu se regasesc aici, vă rog să mă contactati la adresa: fototime.ro@gmail.com și voi răspunde imediat.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Sunt de acord Citeste mai mult