fbpx

Cine suntem

by FT Admin

Sunt Claudiu Butculescu, cel care în ziua nunții tale îți voi fi alături.

Te voi încuraja și voi surprinde cele mai frumoase momentele din cadrul fericitului eveniment.

Mă asigur ca totul să iasă bine și la sfârșit să ai niște amintiri pe viață.

Sunt casatorit de aproape 5 ani, cu Oana de la Cinematico, am trecut și eu prin aceleași emoții și trăiri.

Am experimentat aceleași zâmbete, lacrimi de bucurie și îmbrățișări de la oameni dragi care ne-au fost alături.

Totul a început de la o pasiune pentru fotografie, pentru oamenii din jurul meu și pentru peisajele care mă lăsau fără suflare.

Îmi doream să imortalizez fiecare moment, fiecare zâmbet sincer din jurul meu, fiecare emoție, fiecare frunză purtată ușor de vânt.

După ce mi-am dat seama că această pasiune poate să se dezvolte și se poate transforma în ceva frumos care poate veni în ajutorul mirilor.

Am început să studiez, să mă documentez despre fotografia de nuntă.

Am început să investesc în mine prin tot felul de cursuri si workshopuri,  în aparatură performantă și să privesc prin lentila aparatului emoția.

Primul meu eveniment la care am participat în calitate de fotograf a fost unul încărcat de emoții.

Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că țin în mână nu doar un aparat foto, ci amintirile pe viață ale unei familii.

Mi-a plăcut la nebunie faptul că m-am simțit pentru o seară parte din viața unei familii frumoase.

Mă consider norocos pentru că pot lua parte la atât de multe evenimente frumoase, încărcate de emoții și de dragoste.

Dar astăzi nu este despre mine, ci despre tine și despre amintirile pe care le vei păstra în suflet toată viața.

Mărturiile clienților sunt dovada vie a faptului că între mine și miri nu se stabilește un parteneriat, ci o frumoasă relație de prietenie, în urma cărora ei se aleg cu amintiri frumoase, iar eu, cu un zâmbet sincer și cu mulțumiri emoționante.

Te lăs să mă descoperi prin ochii mirilor mei!

Minunat este diminutiv! Multumim din suflet pentru tot. Sunt momente si clipe din viata care merita surpinse. Un gest, o expresie, un context. Cand privim fotografiile, ne aducem aminte aproape perfect, nostalgic, sirul evenimentelor care au inconjurat momentul surprins. Atunci cand faci un lucru cu pasiune, se vede imediat in rezultatul muncii si este clar si vizibil pentru toata lumea cine are talent si idei originale pentru instantanee foto. V-am simtit ca fiind parte din marea noastra familie la nunta si a fost o placere sa va avem langa noi! Va pupam și recomand cu drag!

Claudia
Pareri despre FotoTime - Testimoniale

Mulțumiri speciale FotoTime pentru modalitatea originala prin care ati reușit sa transpuneti emoțiile noastre și veselia invitaților noștri in imaginile care ne vor încânta de fiecare data când ne vom aminti de nunta. Va îmbrățișăm cu drag!

Vladimir
Andra - pareri fototime

Si da am ramas fara cuvinte si va multumim inca o data pt tot. Albumul e wow… nici nu avem ce sa zicem, ne bucuram doar ca am reusit cu ajutorul vostru sa ne amintim ce frumos a fost si ce fericiți am fost atunci. Va multumim, sunteti niste oameni minunati.

Ati facut o treaba grozava si nu putem decat sa va imbratisam cu drag si sa avem asa amintiri si de la botez. FotoTime forever, va iubim!

Andra
parere fototime - maria si cristi

Pe parcursul pregătirilor pentru eveniment, Claudiu a fost exact ce trebuia: un monument de răbdare.

Mulțumim pentru materialele ce ilustrează emoțiile și instantaneele superbe ale nunții noastre. Aveți un loc special în memoria noastră. Ne vom revedea cu drag.” (Maria și Cristi)

Maria & Cristi

Deci..ești pregătit să spui ”Da” și să împarți o viață cu persoana cea mai dragă din viața ta?

Pentru că eu sunt pregătit să imortalizez momentul și să îl transformăm într-o poveste frumoasă de dragoste!

MEMBRU

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Sunt de acord Citeste mai mult