fbpx

Cine suntem

by FT Admin
fotograf nunta - cameraman nunta

Sunt Claudiu Butculescu, cel care în ziua nunții tale îți voi fi alături. Te voi încuraja și voi surprinde cele mai frumoase momentele din cadrul fericitului eveniment. Mă asigur ca totul să iasă bine și la sfârșit să ai niște amintiri pe viață.

fearlessmy wed

Sunt casatorit de aproape 5 ani, cu Oana de la Cinematico, am trecut și eu prin aceleași emoții și trăiri.

Am experimentat aceleași zâmbete, lacrimi de bucurie și îmbrățișări de la oameni dragi care ne-au fost alături.

Totul a început de la o pasiune pentru fotografie, pentru oamenii din jurul meu și pentru peisajele care mă lăsau fără suflare.

Îmi doream să imortalizez fiecare moment, fiecare zâmbet sincer din jurul meu, fiecare emoție, fiecare frunză purtată ușor de vânt.

După ce mi-am dat seama că această pasiune poate să se dezvolte și se poate transforma în ceva frumos care poate veni în ajutorul mirilor.

Am început să studiez, să mă documentez despre fotografia de nuntă.

Am început să investesc în mine prin tot felul de cursuri si workshopuri,  în aparatură performantă și să privesc prin lentila aparatului emoția.

Primul meu eveniment la care am participat în calitate de fotograf a fost unul încărcat de emoții.

Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că țin în mână nu doar un aparat foto, ci amintirile pe viață ale unei familii.

Mi-a plăcut la nebunie faptul că m-am simțit pentru o seară parte din viața unei familii frumoase.

Mă consider norocos pentru că pot lua parte la atât de multe evenimente frumoase, încărcate de emoții și de dragoste.

Mărturiile clienților sunt dovada vie a faptului că între mine și miri nu se stabilește un parteneriat, ci o frumoasă relație de prietenie, în urma cărora ei se aleg cu amintiri frumoase, iar eu, cu un zâmbet sincer și cu mulțumiri emoționante.

Te lăs să mă descoperi prin ochii mirilor mei!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Sunt de acord Citeste mai mult