Noi suntem Claudiu și Oana, cei care în ziua nunții tale îți vom fi alături, te vom încuraja și vom surprinde cele mai frumoase momentele din cadrul fericitului eveniment.

Ne asigurăm ca totul să iasă bine și la sfârșit să ai niște amintiri pe viață. Suntem un cuplu, dar mai presus de toate, suntem o familie care a trecut prin aceleași emoții și trăiri, am experimentat aceleași zâmbete, lacrimi de bucurie și îmbrățișări de la oameni dragi care ne-au fost alături.

Totul a început de la o pasiune pentru fotografie, pentru oamenii din jurul nostru și pentru peisajele care ne lăsau fără suflare. Ne doream să imortalizăm fiecare moment, fiecare zâmbet sincer din jurul nostru, fiecare emoție, fiecare frunză purtată ușor de vânt. După ce ne-am dat seama că această pasiune poate să se dezvolte și se poate transforma în ceva frumos care poate veni în ajutorul mirilor, am început să studiem, să ne documentăm despre fotografia de nuntă, despre partea video, am început să investim în aparaturi performante și să privim prin lentila aparatului emoția.

Primul nostru eveniment la care am participat în calitate de fotograf și videograf a fost unul încărcat de emoții pentru că acela a fost momentul în care ne-am dat seama că ținem în mână nu doar un aparat foto sau o cameră video, ci amintirile pe viață ale unei familii. Și ne-a plăcut la nebunie faptul că ne-am simțit pentru o seară parte din viața unei familii frumoase. Ne considerăm norocoși pentru că putem lua parte la atât de multe evenimente frumoase, încărcate de emoții și de dragoste, de unde ne putem încărca cu energie pozitivă.

Dar astăzi nu este despre noi, ci despre tine și despre amintirile pe care le vei păstra în suflet toată viața.

Mărturiile clienților noștri sunt dovada vie a faptului că între noi și miri nu se stabilește un parteneriat, ci o frumoasă relație de prietenie, în urma cărora ei se aleg cu amintiri frumoase, iar noi, cu un zâmbet sincer și cu mulțumiri emoționante. Te lăsăm să ne descoperi prin ochii clienților noștri!

Minunat este diminutiv! Multumim din suflet pentru tot. Sunteți niste oameni de exceptie si niste profesionisti desavarsiti. Sunt momente si clipe din viata care merita surpinse. Un gest, o expresie, un context. Cand privim fotografiile, ne aducem aminte aproape perfect, nostalgic, sirul evenimentelor care au inconjurat momentul surprins. Atunci cand faci un lucru cu pasiune, se vede imediat in rezultatul muncii si este clar si vizibil pentru toata lumea cine are talent si idei originale pentru instantanee foto. V-am simtit ca fiind parte din marea noastra familie la nunta si a fost o placere sa va avem langa noi! Va pupam și recomand cu drag!

Claudia
Pareri despre FotoTime - Testimoniale

Mulțumiri speciale Oana & Claudiu pentru modalitatea originala prin care ati reușit sa transpuneti emoțiile noastre și veselia invitaților noștri in imaginile care ne vor încânta de fiecare data când ne vom aminti de nunta. Va îmbrățișăm cu drag!

Vladimir
Andra - pareri fototime

Si da am ramas fara cuvinte si va multumim inca o data pt tot. Albumul e wow…filmarea..nici nu avem ce sa zicem, ne bucuram doar ca am reusit cu ajutorul vostru sa ne amintim ce frumos a fost si ce fericiți am fost atunci. Va multumim, sunteti 2 oameni minunati.

Ati facut o treaba grozava si nu putem decat sa va imbratisam cu drag si sa avem asa amintiri si de la botez. FotoTime forever, Oana si Claudiu, va iubim!

Andra
parere fototime - maria si cristi

Pe parcursul pregătirilor pentru eveniment, Oana a fost în multe momente o oază de liniște și încredere, iar Claudiu în ziua nunții a fost exact ce trebuia: un monument de răbdare.

Vă mulțumim pentru materialele ce ilustrează emoțiile și instantaneele superbe ale nunții noastre. Aveți un loc special în memoria noastră. Ne vom revedea cu drag.” (Maria și Cristi)

Maria & Cristi

Deci..ești pregătit să spui ”Da” și să împarți o viață cu persoana cea mai dragă din viața ta? Pentru că noi suntem pregătiți să imortalizăm momentul și să îl transformăm într-o poveste frumoasă de dragoste!

DESCARCA GHIDUL
- Alegerea fotografului de nunta -

Toată lumea merită fotografii de nuntă frumoase iar alegerea oamenilor potriviţi este foarte importanta. In acest ghid veti gasi intrebari si raspunsuri pentru o nunta perfecta.