Noi suntem Claudiu și Oana, cei care în ziua nunții tale îți vom fi alături, te vom încuraja și vom surprinde cele mai frumoase momentele din cadrul fericitului eveniment.

Ne asigurăm ca totul să iasă bine și la sfârșit să ai niște amintiri pe viață. Suntem un tânăr cuplu, dar mai presus de toate, suntem o familie care a trecut prin aceleași emoții și trăiri, a experimentat aceleași zâmbete, lacrimi de bucurie și îmbrățișări de la oameni dragi care ne-au fost alături.

Totul a început de la o pasiune pentru fotografie, pentru oamenii din jurul nostru și pentru peisajele care ne lăsau fără suflare. Ne doream să imortalizăm fiecare moment, fiecare zâmbet sincer din jurul nostru, fiecare emoție, fiecare frunză purtată ușor de vânt. După ce ne-am dat seama că această pasiune poate să se dezvolte și se poate transforma în ceva frumos care poate veni în ajutorul mirilor, am început să studiem, să ne documentăm despre fotografia de nuntă, despre partea video, am început să investim în aparaturi performante și să privim prin lentila aparatului emoția.

Primul nostru eveniment la care am participat în calitate de fotograf și videograf a fost unul încărcat de emoții pentru că acela a fost momentul în care ne-am dat seama că ținem în mână nu doar un aparat foto sau o cameră video, ci amintirile pe viață ale unei familii. Și ne-a plăcut la nebunie faptul că ne-am simțit pentru o seară parte din viața unei familii frumoase. Ne considerăm norocoși pentru că putem lua parte la atât de multe evenimente frumoase, încărcate de emoții și de dragoste, de unde ne putem încărca cu energie pozitivă.

Dar astăzi nu este despre noi, ci despre tine și despre amintirile pe care le vei păstra în suflet toată viața.

Mărturiile clienților noștri sunt dovada vie a faptului că între noi și miri nu se stabilește un parteneriat, ci o frumoasă relație de prietenie, în urma cărora ei se aleg cu amintiri frumoase, iar noi, cu un zâmbet sincer și cu mulțumiri emoționante. Te lăsăm să ne descoperi prin ochii clienților noștri!

”Sunteți doi oameni frumoși, talentați care pun suflet în tot ceea ce fac și pe care mă bucur că i-am cunoscut. Claudiu este un fotograf de nuntă excepțional, din mâinile căruia au ieșit niște albume de nuntă foarte frumoase și foarte apreciate de toți cunoscuții noștri, iar Oana este un videograf foarte talentat care a facut din filmare o adevărată poveste.

multumim fototime - alex

Alex

Îi recomand cu încredere și căldură și sper să ne vedem sănătoși și la următorul eveniment important din viața noastră în care bebe va fi personajul principal. Mult succes și toate cele bune.”

”Mulțumim pentru profesionalism și răbdare. Cu toate că au trecut câteva luni bune de la eveniment, încă ne uităm cu mare drag la filmările noastre și retrăim momentele frumoase de atunci. Mulțumim pentru amintirile minunate pe care ni le-ați creionat.”
multumim fototime - alexandra

Alexandra

”Pe parcursul pregătirilor pentru eveniment, Oana a fost în multe momente o oază de liniște și încredere, iar Claudiu în ziua nunții a fost exact ce trebuia: un monument de răbdare. Vă mulțumim pentru materialele ce ilustrează emoțiile și instantaneele superbe ale nunții noastre. Aveți un loc special în memoria noastră. Ne vom revedea cu drag.” (Maria și Cristi)
parere fototime - maria si cristi

Maria

Deci..ești pregătit să spui ”Da” și să împarți o viață cu persoana cea mai dragă din viața ta? Pentru că noi suntem pregătiți să imortalizăm momentul și să îl transformăm într-o poveste frumoasă de dragoste!