Ce oferim?

Mirii sunt în centrul marelui eveniment, dar și al activităților noastre, așa că, este mai important ce îți dorești tu de la noi decât ce oferim noi. Ce îți putem spune cu siguranță este că îți oferim mult mai mult decât un album foto și o filmare .

  • Îți oferim în primul rând o relație de prietenie în care comunicarea este cea mai importantă, îți oferim un sfat bun, un ajutor în momentele în care simți că presiunea evenimentului este prea mare

  • Îți oferim capturi ale celor mai frumoase momente ale nunții tale, din punctul în care te pregătești pentru marea zi, ieși pe ușă singur, timorat și te întorci alături de sufletul tău pereche de mână.

  • Îți oferim amintiri pe viață și te provocăm să retrăiești ori de câte ori vrei emoțiile și trăirile fericitului eveniment

  • Îți oferim cadre inedite, amuzante, de care îți vei aduce aminte peste ani și ani.

  • Îți oferim emoție și fiori pe șira spinării în momentul în care vei da paginile albumului

  • Îți oferim încredere și siguranță în ziua nunții tale și credem că acesta este cel mai important lucru.

     

CUNUNIE CIVILA

Suntem alaturi de voi si la Cununia Civila in ziua nuntii sau oricand de Luni pana Vineri

SEDINTA FOTO DE LOGODNA

Sedinta foto de logodna sau „Save the date” ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa va familiarizati cu noi si avem posiblitatea sa va aratam cat de liber puteti aborda fotografia.

SEDINTA FOTO DUPA NUNTA (Trash the Dress)

In pachetul de nunta este inclusă si o sedinta foto – in masura in care timpul, spatiul si vremea permit acest lucru în ziua nuntii. Noi va recomandam si o alta, care să aiba loc după nunta (cand aveti mai mult timp si sunteti relaxati.)

Puteti alege un loc frumos sau cu o semnificatie aparte pentru voi, puteti completa povestea nuntii cu un moment diferit, doar al vostru, în care să vă bucurati de mai multa libertate si intimitate.

 

FILMARE CU DRONA LA NUNTA

Filmarile cu drona sunt foarte spectaculose, deoarece filmarea de sus poate dezvălui maretia acelei locatii unde se desfasoara nunta si imprejurimile sale. Filmarea cu drona este o optiune fantastica, filmarea este mult mai dinamica, creaza spatialitate si ofera atat o imagine de ansamblu cat si una de detaliu.

GARANTII: Stim cu cat interes asteptati fotografiile si filmarea astfel, GARANTAM FINALIZAREA MATERIALELOR IN TERMEN DE 2 LUNI de la data evenimentului, in caz contrar, PRIMITI 20% din valoarea contractului INAPOI.

CABINA FOTO

Cabina FotoTime a fost creata pe baza experientei noastre (FOTOTIME) in fotografia si videografia de nunta.

Cabina foto va face deliciul tuturor invitatiilor, tehnologia de ultima generatie, decoruri si propsuri amuzante, fotografii si printuri nelimitate, doar printr-o apasare pe ecran. Vezi mai multe www.cabina.fototime.ro

Deci..ești pregătit să spui ”Da” și să împarți o viață cu persoana cea mai dragă din viața ta? Pentru că noi suntem pregătiți să imortalizăm momentul și să îl transformăm într-o poveste frumoasă de dragoste!

 CERE OFERTA DE PRET