Ce oferim?

Mirii sunt în centrul marelui eveniment, dar și al activităților noastre, așa că, este mai important ce îți dorești tu de la noi decât ce oferim noi. Ce îți putem spune cu siguranță este că îți oferim mult mai mult decât un album foto și o filmare a nunții tale.

 • Îți oferim în primul rând o relație de prietenie în care comunicarea este cea mai importantă, îți oferim un sfat bun, un ajutor în momentele în care simți că presiunea evenimentului este prea mare

 • Îți oferim capturi ale celor mai frumoase momente ale nunții tale, din punctul în care te pregătești pentru marea zi, ieși pe ușă singur, timorat și te întorci alături de sufletul tău pereche de mână.

 • Îți oferim amintiri pe viață și te provocăm să retrăiești ori de câte ori vrei emoțiile și trăirile fericitului eveniment

 • Îți oferim cadre inedite, amuzante, de care îți vei aduce aminte peste ani și ani.

 • Îți oferim emoție și fiori pe șira spinării în momentul în care vei da paginile albumului

 • Îți oferim încredere și siguranță în ziua nunții tale și credem că acesta este cel mai important lucru.

CE PRIMITI?

 • Un minim 700 de fotografii editate profesional

 • Un film de 2-3h al nuntii + un videoclip de 3-5min „Best Moments”

 • Un album foto-carte 30x30cm, 40 de pagini

 • O galerie privata cu toate fotografiile

 • Postam in ziua evenimentului 3-5 fotografii cu voi ( Same day edit )

 • Un stick USB personalizat cu amintirile voastre ( fotografii+filmarea)

   GARANTII

  Stim cu cat interes asteptati fotografiile si filmarea astfel GARANTAM FINALIZAREA MATERIALELOR IN TERMEN DE 2 LUNI de la data evenimentului, in caz contrar, PRIMITI 20% din valoarea contractului INAPOI.

Albumul foto – este cartea de vizita a nuntii voastre!

El reda povestea nuntii in imagini iar de fiecare data cand il veti rasfoi veti retrai acele clipe. Fiecare album contine 40 de pagini, are un design unic, cuprinzand aproximativ 70-120 de fotografii, alese de voi sau impreuna.

Și pentru că o imagine valorează mai mult decât niște cuvinte, te invităm să arunci o privire peste albumul nostru pe care facut cu mult drag!

SERVICII OPTIONALE

SEDINTA FOTO DUPA NUNTA (Trash the Dress)

In pachetul de nunta este inclusă si o sedinta foto – in masura in care timpul, spatiul si vremea permit acest lucru în ziua nuntii. Noi va recomandam si o alta, care să aiba loc după nunta (cand aveti mai mult timp si sunteti relaxati.)

Puteti alege un loc frumos sau cu o semnificatie aparte pentru voi, puteti completa povestea nuntii cu un moment diferit, doar al vostru, în care să vă bucurati de mai multa libertate si intimitate.

 

CUNUNIE CIVILA

Suntem alaturi de voi si la Cununia Civila in ziua nuntii sau oricand de Luni pana Vineri

SEDINTA FOTO DE LOGODNA

Sedinta foto de logodna sau „Save the date” ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa va familiarizati cu noi si avem posiblitatea sa va aratam cat de liber puteti aborda fotografia.

CABINA FOTO

Cabina FotoTime a fost creata pe baza experientei noastre (FOTOTIME) in fotografia si videografia de nunta.

Cabina foto va face deliciul tuturor invitatiilor, tehnologia de ultima generatie, decoruri si propsuri amuzante, fotografii si printuri nelimitate, doar printr-o apasare pe ecran. Vezi mai multe www.cabina.fototime.ro

Deci..ești pregătit să spui ”Da” și să împarți o viață cu persoana cea mai dragă din viața ta? Pentru că noi suntem pregătiți să imortalizăm momentul și să îl transformăm într-o poveste frumoasă de dragoste!