fbpx

Cât costă o ședință foto pentru nuntă?

by FT Admin
2201 views
Cât costă o ședință foto pentru nuntă

Cât costă o ședință foto pentru nuntă? 

Ședințele foto pentru nuntă au devenit din ce în ce mai populare în rândul mirilor.

Aceștia își doresc să aibă o zi doar pentru ei, în care să meargă în locuri cât mai inedite și să își facă amintiri pe viață.

Cele mai multe ședințe foto pentru nuntă au loc într-o zi diferită față de marele eveniment și au avantajele lor evidente: mirii sunt mai odihniți, mai cooperanți și mai relaxați pentru că au scăpat de marele hop din viața lor.

Nunta Rebeca Ballroom - Fotograf nunta Bucuresti - FotoTime

Indiferent dacă alegi o ședință foto”Trash the dress”  în care alegi să îți ”distrugi” rochia de mireasă într-un mod creativ sau o ședință foto clasică de tip Love the dress, te vei asigura că vei avea niște fotografii care să îți țină amintirile vii.

Desigur, unii miri contactează fotografii de nuntă pentru diferite ședințe foto în locuri cât mai inedite, cu peisaje superbe care te lasă fără răsuflare sau din contră, cu locuri familiare, dar pline de semnificație pentru cei doi.

Cât costă o ședință foto pentru nuntă - FotoTime

Principalul element la care mirii sunt atenți atunci când apelează la un fotograf de nuntă pentru o ședință foto inedită este prețul.

Adevărul este că fiecare fotograf de nuntă își face propriul preț, în funcție de durata ședinței foto, de echipamentul de care are nevoie sau de locație.

Nu există un preț fix, pentru că acesta este stabilit în funcție de mai multe criterii.

Poți găsi un fotograf de nuntă care acceptă să se ocupe de ședința ta foto la un preț de 100 de Euro, la fel cum poți găsi fotografi care îți spun de prima dată că o ședință foto după nuntă ajunge la un preț de 500 de Euro.

 

Cât costă o ședință foto pentru nuntă la mare - FotoTime

Important este să îți găsești un fotograf de nuntă profesionist și pasionat de munca sa și să comunici deschis cu el, să îi spui așteptările tale de la această ședință foto.

Prima întâlnire cu un fotograf de nuntă este extrem de importantă pentru că atunci vor fi discutate toate detaliile legate de sesiunea foto.

Citeste si: De ce unii fotografi de nunta sunt scumpi si altii foarte ieftini?

În acest sens, ar fi bine să îți notezi toate micile amănunte care crezi că vor fi de folos fotografului, cum ar fi locația, perioada de timp, numărul fotografiilor, etc.

În funcție de aceste detalii, fotograful de nuntă va putea să îți dea o ofertă personalizată care să corespundă nevoilor tale.

 

Cât costă o ședință foto dupa nuntă la mare

Nu uita faptul că un fotograf de nuntă profesionist va cere un preț mult mai mare decât un fotograf amator, iar de cele mai multe ori acest preț este justificat de experiența fotografului, de renumele lui, de echipamentele pe care le folosește, dar și de prelucrarea fotografiilor înainte de predarea lor.

Vrei si tu o astefel de sedinta foto? O poti avea CADOU! CERE OFERTA!

Până la urmă, nu prețul este neapărat cel mai important, ci raportul calitate-preț.

Uneori este mult mai bine să alegi mai degrabă fotograful de nuntă care reușește să îți transmită încredere și siguranță și să surprindă emoțiile în fiecare fotografie decât cel care îți oferă un preț mic.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI:

3 comentarii

Cum sa iti organizezi timpul in ziua nuntii - Idei practice • Fotograf nunta | FotoTime 21 septembrie 2018 - 21:17

[…] acest caz nu trebuie sa va stresați. Daca aveți de gând sa faceți oricum o ședință foto după nunta, cu atât mai mult ar trebui sa alocați tot timpul celorlalte momente ale […]

Fotografii dupa Nunta la Mare - Andreea si Bogdan | FotoTime 5 noiembrie 2018 - 18:32

[…] trec si tot ce ramane sunt amintirile, azi ne aducem aminte de zilele calduroase, cu o sedinta Trash the Dress la mare, pe plaja […]

5 locații superbe pentru o ședință foto de nuntă în București - FotoTime 23 decembrie 2018 - 19:50

[…] Ateneul Român și implicit Calea Victoriei, fostul loc de promenadă al boierilor bucureșteni, sunt locurile perfecte pentru o ședință foto de nuntă. […]

Comments are closed.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Sunt de acord Citeste mai mult