Oana-Claudiu-Butculescu-FotoTime.jpg
CINE SUNTEM?
 
CINE SUNTEM?
Suntem Claudiu si Oana, impreuna formam un cuplu, o familie, o echipa de tineri profesionisti dedicati evenimentului tau.
 
DE CE FOTOTIME?
Prin pasiunea noastra, experienta si aparatura de ultima generatie, iti oferim calitate si promtitudine, garantia ca alaturi de noi amintirile tale conteaza cu adevarat, martori ne stau clientii multumiti ce au pastrat FOTOTIME ca parte din viata lor.
 
Vom scrie povestea nuntii voastre in imagini, vom surprinde trairile voastre, emotiile si lacrimile parintilor, zambetele si bucuria invitatiilor, dansurile de la petrecere precum si pe detalii, toate acestea impreuna fac o nunta unica si speciala.
 
POVESTEA NOASTRA
Eu sunt Claudiu. De mic copil mi-a placut foarte mult fotografia si elementele sale artistice. Ador sa vad zambete si chipuri fericite. In urma cu 6 ani cand am cumparat primul DSLR, si nu m-am gandit nicodata ca voi fi fotograf de nunta, l-am achizitionat strict pentru mine si pasiunea mea de a fotografia oameni si peisaje. Unde eram eu, era si aparatul. :D
 
Cum m-a atras fotografia de nunta?
Un bun prieten, vazand ceea ce fac m-a rugat sa-i fiu fotograf la nunta lui. Fara sa stau pe ganduri am acceptat propunerea drept o provocare. A fost o experienta noua, am putut vedea emotiile tuturor, am vazut nunta dintr-o alta perspectiva, aceea a fotografului de nunta, unde surprinderea acelor cadre unice si sincere m-a cucerit cu adevarat.
Dupa acest eveniment vreau sa spun ca fotografia de nunta m-a cucerit. Am inceput sa studiez si ma sa documentez despre acest domeniu, si de atunci au inceput evenimentele. 
 
Eu sunt Oana. Totul a inceput acum 4 ani cand am lasat in urma viata dintr-o multinationala de top pentru a-mi dedica timpul pasiunii mele. Abia atunci am constientizat complexitatea si frumusetea filmarilor de nunta. A urmat perioada de inceput unde ce stiam pana in acel moment nu a mai contat, era un alt domeniu, era nevoie de o viziune noua, era nevoie ca eu insumi sa ma schimb sa fiu parte din ceea ce azi este FOTOTIME.
 
Am urmat cursuri, lectii si primul eveniment a aparut, cu emotii de nedescris, cand am realizat cu adevarat ca in mainile mele stau amintirile unor oameni. De atunci dau tot ce este mai bun pentru mirii nostri, iar bucuria este enorma cand iti multumesc sincer si te simt atat de aproape.